Blå bøger til efterskoler

Vil alle ikke ønske at efterskolelivet bare kunne blive ved og ved? Mange karakteriserer livet på efterskole som det at have en stor familie. Men hvad vil der mon blive af det hele når året er omme? Som noget nyt tilbyder Den Blå Bog nu også blå bøger til efterskoler, så du aldrig kommer til at glemme alle de mennesker som du for et halvt år siden knapt kendte, men som nu er nogle af dine nærmeste.

Skarp pris til efterskoler

Hos Den Blå Bog gør vi alt for at sætte os godt ind i markedet. Vi har nemlig selv været der for ikke så lang tid siden. Derfor ved vi også at gymnasier og efterskoler ikke er ens. Vi ved, at efterskoler generelt set har meget færre elever end for eksempel gymnasier, og derfor skal I ikke betale for sider der ikke bliver brugt. Vi har valgt at presse prisen og derved kan efterskoler få deres helt egen blå bog for kun kr 149,-

Læs mere ]

Sygt nem at redigere!

Det er ikke altid lige let at forfatte indholdet til en blå bog. Derfor skal det selvfølgelig være legende let at skrive det ind i systemet! Vores nyudviklede system sikrer jer en flyvende start og en glidende redigering med et overskueligt layout og funktioner såsom autosave af indholdet i tilfælde af, at en computer pludselig lukker ned.

Bestil ]

Til elever. Fra elever. Og af elever.

Ikke nok med, at jeres skoles blå bog er skrevet af elever til elever, folkene bag Den Blå Bog er selv tidligere elever, som netop ved hvad de manglede i deres blå bog, og hvad de derfor vil sikre jer, at I får.

Læs mere ]

Klassens nye dreng

Den Blå Bog er ny på markedet for blå bøger, så vi har ikke et kæmpe budget til markedsføring og er ikke sikret en lang række kunder, derfor er vi nødt til at tilbyde et produkt, der er tilsvarende meget bedre!

Læs mere ]

Lyder det interessant?

Hør mere